Hotel Chisinau

La noi, te simti ca la bunica acasa, nu este foarte modern, insa este curat, cald si comod.

 

Wi-Fi gratuit

Parcare gratuită pentru clienții hotelului

 Bar Non-stop

CARACTERISTICI CHEIE

Hotelul ”Chisinau” este unul din cele mai vechi in orasul nostru si se afla in centrul lui.

Situat in vecinatatea Academiei de Stiinte a Moldovei. La distanta de cateva minute de mers pe jos se afla Piata Centrala, Magainul Unic. In zona apropiata sunt amplasate o multime de restaurante si centre comerciale. Din fereastra camerei dumneavoastră, Va puteți bucura de vederi minunate ale strazii centrale ale orașului - bulevardul Ștefan cel Mare, care este la fel de frumos în orice anotimp. Hotelul "Chișinău" este amplasat la o distanta de 5 minute de mers cu transpot public de Catedrala Nașterea Domnului și Parcul Catedralei, Arca de Triumf și Parcul Ștefan cel Mare. Gara Chișinău se află la 10 minute de mers pe jos, iar Aeroportul Chișinău este la 12 km de hotel. Hotelul "Chișinău" poartă cu mândrie numele orașului nostru și rămâne fidel tradițiilor ospitalitatii moldovenesti.

STANDARD SINGLE 26 EURO (STANDART)

SERVICII SI FACILITATILE: Pat standart. Camera de baie cu accesorii de toaleta necesare. TV satelit. Telefon. Frigider. Micul dejun este inclus in pret. Wi-Fi gratuit in camere. Pe fiecare etaj este camera pentru calcat. Dupa cerintele Dvs putem sa va oferim uscator de par si fierbator puntru apa.

Dimensiuni camera: 16mDimensiuni pat: standart.

STANDARD DUBLA 38 euro

SERVICII SI FACILITATILE: Doua paturi standart sau un pat king size. Camera de baie cu accesorii de toaleta necesare. TV satelit. Telefon. Frigider. Micul dejun este inclus in pret. Wi-Fi gratuit in camere. Pe fiecare etaj este camera pentru calcat. Dupa cerintele Dvs putem sa va oferim uscator de par si fierbator puntru apa.

Dimensiuni camera: 18m2  Dimensiuni pat: king size sau 2 standart.

SINGLE ROOM COMFORT 32 EURO

SERVICII SI FACILITATILE:

Pat king size. Aer Conditionat. Camera de baie cu accesorii de toaleta necesare. TV satelit. Telefon. Frigider. Micul dejun este inclus in pret. Wi-Fi gratuit in camere. Pe fiecare etaj este camera pentru calcat. Dupa cerintele Dvs putem sa va oferim uscator de par si fierbator puntru apa.

Dimensiuni camera: 22mDimensiuni pat: king size.

LUX  (DELUX) 48 EURO

SERVICII SI FACILITATILE: Birou si dormitor. Aer Conditionat. Pat king size. Camera de baie cu accesorii de toaleta necesare. TV satelit. Telefon. Frigider. Micul dejun este inclus in pret. Wi-Fi gratuit in camere. Pe fiecare etaj este camera pentru calcat. Dupa cerintele Dvs putem sa va oferim uscator de par si fierbator puntru apa.

Dimensiuni camera: 26m2 Dimensiuni pat: king size.

LUX COMFORT 54 EURO (DELUX CONFORT)

SERVICII SI FACILITATILE: Birou si dormitor. Aer Conditionat. Pat king size sau doua standart. Camera de baie cu accesorii de toaleta necesare. TV satelit. Telefon. Frigider. Micul dejun este inclus in pret. Wi-Fi gratuit in fiecare camera. Pe fiecare etaj este camera pentru calcat. Dupa cerintele Dvs putem sa va oferim uscator de par si fierbator puntru apa.
Dimensiuni camera: 32m2 Dimensiuni pat: king size sau doua paturi standart.

Airport
De la aeroport la hotelul Chisinau 12 km
Taxi airport ~ 110 MDL
Minibus taxi No 165 – 3 MDL

Airport

De la aeroport la hotelul Chisinau 12 km

Taxi airport ~ 110 MDL

Minibus taxi No 165 – 3 MDL

Gara Feroviară
De la gara feroviară la hotelul Chisinau 2,2 km
Taxi ~ 25 MDL
Troleibus No 1, 5, 8, 17 – 2 MDL

Gara Feroviară

De la gara feroviară la hotelul Chisinau 2,2 km

Taxi ~ 25 MDL

Troleibus No 1, 5, 8, 17 – 2 MDL

7 Negruzzi blvd,

Chisinau MD 2001,

Tel: +373 22 578 506;

Tel: +373 67622020;

Fax: +373 22 578 502

E-mail: hotelchisinau@mail.ru

DESPRE FUMAT IN MOLDOVA
In conformitate cu legislatia Republicii Moldova, din data de 1 iunie 2016, fumatul este interzis in toate hotelurile din tara. 

STIRE / EVENIMENT

Up